Unieke samenwerking VFC-Zeilcharters en
Vuurtoren het Paard van Marken voor een complete
fantastische huwelijksdag!

Romantisch trouwen  op het privestrand van het vuurtoreneiland. Mochten de weergoden onverhoopt niet meewerken op jullie grote dag, dan trouwen jullie intiem aan boord  van een van onze schepen. Drie bijzondere trouwlocaties die perfect op elkaar afgestemd zijn; een betrokken trouwambtenaar voor een zeer persoonlijk huwelijk; en alle mogelijkheden voor een tot in de puntjes verzorgde dag, helemaal naar jullie wens.
Voorbeeld voor een mooie trouwdag;
Een ontspannen zeiltocht is een uitermate sfeervolle start van een onvergetelijke dag.
"Trouwen jullie in het prieel of liever onder de rozenboog"!

Na de huwelijksvoltrekking leent de omgeving zich voor een prachtige fotoreportage en kan men op het strand proosten met het bruidspaar. Ook kan hier eventueel de bruidstaart aangesneden worden. Naast de receptie is het mogelijk om een uitstekende lunch, high tea of BBQ te organiseren. Jullie kunnen rekenen op onze liefde voor lekker eten en hotelschoolachtergrond!

VFC-zeilcharters brengt jullie weer veilig terug naar de haven van vertrek. Aan de hand van jullie wensen brengen wij met plezier een vrijblijvende offerte uit.

De vuurtoren is voor huwelijken alleen per schip bereikbaar. Mochten jullie meer dan 60 gasten bij de huwelijksvoltrekking willen uitnodigen, dan zijn hier wel mogelijkheden voor. Informeer hier gerust naar en natuurlijk altijd geheel vrijblijvend. Zowel de Klipperaak Vrouwe Frida Cornelia als de Klipper de Vriendschap en de Vuurtoren het Paard van Marken zijn offiŽle trouwlocaties van de Gemeente Waterland.